Legnépszerűbb munkáink

A Floralgarden, és ami mögötte van

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy szolgáltatás megrendelése előtt az emberek égető kíváncsisággal fordulnak a kiszemelt szolgáltató korábbi munkái iránt.
Ezért mi úgy döntöttünk, nem rejtjük véka alá tetteinket, hanem inkább büszkén tesszük közszemlére azokat a képeket elkészült kertjeinkről, melyekkel boldog mosolyt csaltunk megrendelőink arcára.
Sőt! Galériáinkat folyamatosan frissítjük és bennük azt is megmutatjuk, milyen állapotú kerteket varázsoltunk szemeket gyönyörködtető nyugalom szigetévé!

Kavicskertek

Hazánkban nagy keletje van a kavicskerteknek. Biztosan te is tapasztalod, hogy a rohanó világunkban egyre kevesebb időd jut a kertben tevékenykedni, vagy éppen már türelmed sincs a kert rendszeres fenntartására. Ha mindez igaz rád, akkor neked is előszeretettel javasoljuk a színeiben is pompázatos, kissé extravagáns kavicskertet, melyek dizájnjának csakis a képzeleted szabhat határt.

A különböző kavicsfajtákkal érdemes játszani, hiszen megannyi különleges megjelenést érhetünk el vele, és szépsége kényelmesen fenntartható hosszú éveken át.

Galériánkban az általunk épített kavicskertekből válogattunk, hogy ezzel is megmutathassuk, nem csak annak lehet szép kertje, aki szeret folyton kertészkedni!

További képekért kattints ide!

Gyepszőnyeg és öntözőrendszer

Gyepszőnyeggel füvet telepíteni gyors és látványos, ráadsául lényegesen tartósabb is, mint a vetett fűvel történő telepítés.
A gyepszőnyeg extra előnye, hogy az már dús gyepként érkezik a kertbe, melynek csupán néhány hét alatt össze kell érnie, és ha vigyázunk rá, hosszú évekig csodálhatjuk szépségét.
Ahhoz azonban, hogy tartósan szép maradjon, ügyelnünk kell öntözésére, melyhez a legkiválóbb eszköz az automata öntözőrendszer. Ezzel könnyedén biztosíthatjuk folyamatos öntözését, és megóvhatjuk a gombásodástól, vagy az esetleges kiszáradástól.
Ebben a galériában olyan képeket találsz, melyeken az általunk telepített gyepszőnyegek és öntözőrendszerek láthatók:

További képekért kattints ide!

Kertátalakulások

Mi, itt a Floralgardennél mindennél jobban szeretjük, hogy a munkánkkal napok, hetek alatt olyan mértékű átalakulásokat viszünk véghez, melyekre a kerttulajdonosok is óriási lelkesedéssel tekintenek. Ezeket az átalakulásokat imádjuk nyomonkövetni, mert minduntalan inspirál és ösztönöz bennünket arra, hogy munkánkat a lehető legmagasabb színvonalon végezzük.

Galériánkban betekinthetsz kicsit életünkbe, mert most összegyűjtöttük azokat a kertátalakulásokat, melyekre a legbüszkébbek vagyunk:

Floralgarden - A megoldás parkra, kertre

06702337733