Szolgáltatásaink

Úgy érzed, a szomszéd kertje mindig zöldebb?

Irigykedve nézel át a kerítésen, látva, hogy a szomszéd szinte semmit nem törődik a kertjével, mégis mindig szép és rendezett?

Ha mindig féltél, hogy túl sok szakembert kell összehangolni, és irányítani, túl szerteágazó feladatokra kellene összevadászni a szakikat, ne félj megbízni a kerted kiépítésére egy kertépítő csapatot.

A Floralgarden csapata éppen ezért a kerttervezéstől, komplett kertépítésen, kertfenntartáson, térkő burkolási munkálatokon és minden, a kertben felmerülő kőműves munkákon át egészen az elkészült kert átadásáig összehangoltan, egy kézben tartja össze a folyamatokat, mert tudjuk, csakis így garantált, hogy a kivitelezés maximálisan a tervek szerint haladjon, és az idő közben felmerülő változtatások az eredeti elgondolással összhangban módosuljanak.

Csapatunkkal alapos tervezés után professzionális kertépítéssel egy igazán igényes és látványos kertet építünk neked, mely kéréseidhez igazodva tükrözi stílusod, és igényeid.

A kertépítés során mindig a te elképzeléseid és kívánságaid tartjuk szem előtt. Legfőbb célunk, hogy a legmagasabb minőségű anyagok kivitelezése mellet kerted a lehető legkevesebb munkával és akadályokkal tarthasd fenn hosszútávon.

Floralgarden – A megoldás parkra, kertre