Garanciáink

Ha velünk építteted meg a kerted, biztos lehetsz benne, hogy az alábbi garanciákat vállaljuk

Józansági garancia:
A Floralgarden csapatának kertépítői célzóvízként beérik csapvízzel, így garantáljuk, hogy a munkafolyamat során egyetlen alkoholmámoros kertépítővel sem fogsz találkozni. Ezzel megspóroljuk neked a kinálóköröket.

Csikk garancia:
Téged is bosszant, hogy a szakik kajás zacskókat, és csikkeket hagynak maguk után a munkaterületen? Nálunk ezzel sem kell számolnod, mert a Floralgarden csapata csakis magára, és környezetére igényes kertépítőkkel dolgozik, akik sem a munka során, sem annak végeztével nem hagynak szemetet maguk után.

Rendszeres locsolás garancia:
Ha az általunk beszerzett és telepített öntözőrendszered rendeltetés szerű használat mellett sem végzi a dolgát, a telepítéstől számított 1 éven belül ingyen kicseréljük, megjavítjuk.

Gyökér garancia:
Garantáljuk, hogy a Floralgarden által beszerzett és telepített gyep- és növényzet a szakszerű telepítésnek köszönhetően gyökeret ereszt, és hosszú évekig kiállja az idő próbáját. Ha mégsem így lenne, és elpusztul a növény, a kert átadásától számított 3 hónapon belül ingyen kicseréljük neked.

Vakondtúrás garancia:
A szép pázsit legnagyobb ellensége a vakondtúrás. Kertépítési munkálataink során mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a problémát is elfelejthesd. Ha az általunk beszerzett és telepített gyepterületen mégis felütné fejét a vakond, a kert átadásától számított 1 éven belül szólj nekünk, jövünk, megoldjuk.

Ha úgy érzed, munkánk során, valamely vállalt garanciánk nem teljesült,
kérlek haladéktalanul értesíts minket, hogy az okozott kárt helyrehozhassuk!